selera mkn takde

Perut lapar tapi selera mkn takde. Tak tau nk makan apa.. dlm masa sama perut kena isi. Kalau tak takde tenaga. ? nak buat mcm mne ni? Kalau kunyah kacang dgn kurma. Cukup x?

5 Balas

Kcang n kurma pn ok.. Saya pn cmtu dlu smpai drop berat bdn.. Sye bnykkn mkn buah.. U should try..😊

5y ago

Insyaallah cukup..sbb mse ni baby msih belum mkn ape yg kite mkn..cuma ambik nutrien dlm bdn kite je..nnt dah start 6bln baru die akan mkn.. Mse tu selera makan lain mcm..haha