Perut Kembung

Perut kembung, selalu sendawa, kentut, muntah angin. 7week . Perkara biasa ke?

28 Balas

Perkara biasa sis... Sy masa 7 weeks buka buku... Lps dh thu preggy mmg memjadi2 lah smpai skrg 31 weeks... Cuma kurang sikit lh dr sebelum ni 😁

normal.. sebab tindakbalas hormon kpd sistem pencernaan. saya paling teruk kena heartburn @pedih ulu hati

Sy skrg 10w. Sblm ni pun mcm tu. sy rajin kuyh buah-buahan ia membuatkn perut x kembung dah skrg ni.

normal. awal² pregnant rasa tu semua sebab badan nak membiasakan diri dengan kehadiran orang baru😊

Yea sis.. Normal.. Mase ni mmg sgt kuat angin.. Jgn tunggu lapa.. Jgn lambat makan.. Take care sis.

normal sis...klu xkentut sendawa, perut xsdp sgt...sb sy pnh bbrpa hri xkentut dan sendawa...

Yuppp perkara biasa tu sis... Akak skrg 16w pun masih juga cam tu... ☺️

Normal sis.. Rasa Badan tak sedap angin, kerap rasa lapar.. 😂😂

normal sgt2 sya dari ank first smp ank ke4 ngandap semua ni🤭

uishh sama...perut kembung pastu muntah angin tu sama sgt...

2y ago

mcm sayalaaa asik muntah angin lp s tu bru muntah