Kembung perut 21 week

Mommies, saya jadi kembung perut bila nk masuk 6 bulan nie. Normal ke? Byk kentut dan belahak. Tapi rasa tak selesa sbb perut selalu cekang angin.

3 Balas

Normal mcm saya sampai senak perut tiap malam merengek nk diurut bagi kentut,kena tu tk lama pun sehari dua je pastu okay dh org kata sbb baby nk membesar

Sy kembung + sembelit. Nak buasir pon ada. Seksanya rase 😭😭 sakit perut mlm2 smpai xboleh tidur

1y ago

😫 saya tak sembelit. kembung saja. saya minum vitagen sebotol selepas makan Alhamdulillah esok pagi mesti membuang. first trimester saya sembelit jugak mungkin sbb zincofer. tapi sejak minum vitagen tu okay dah. tapi jangan lebih,sebotol kecik tu je. takur naik gula pulak 😂

normal