Kembung perut

Baby 22 hari kerap kembung perut. Nak tanya urutan ILU tu boleh buat ka masa baby kembung perut? Sy mmg urut baby lepas mandi tapi kenapa masih kembung perut? Baby pulak jenis susah sendawa. Berharap untuk baby kentut jak bagi keluar angin

2 Balas

boleh try minyak terapi affan ni.. x panas langsung. sesuai utk baby. saya pernah try beli minyak lain. kebanyakannya panas & kulit baby jadi merah klu letak banyak. yg ni letak bnyk pun okay ja.

buat senaman mcm kayuh basikal utk buang angin. ank Sy lepas buat senaman tu, angin keluar.