Nak tanya. perut buncit besar , susah nak hamil ke?

perut buncit pun susah dapat hamil ka

22 Balas

Tak ada sis. kadang kita makan macam orang biasa je. makanan sihat semua. tapi rezeki Allah bagi kita perut jenis macam tu. insyaallah rezeki pregnant akan sampai.

Buncit x buncit bukan alasan susah hamil… janji rahim and kilang telur dngan tube fallopian sihat maka smuanya ok

sy berisi orgnya..perut besar..alhamdulillah dpt hamil jga...hamil x kira bdn kurus ke gemuk sis..yg pntg sht..insyaAllah..jgn risau ye

awk, saya pakai 5xl wak, rezeki Allah bgi. inshaAllah sentiasa bersangka baik, jgn stress,folic acid jgn tinggal, inshaAllah wak

tak jugak.. tapi mungkin lebih berisikolah untuk ibu dan bayi. Rezeki mengandung ni Allah yang bagi

tak semestinya awk..sya tgok akk saya okey je.. isya'allah satu ari nt ada rezeki awk

sy sendiri pun buncit. Alhamdulillah 9bln kahwin lekat now dh 6bln

Ikut badan sendiri sis. Ada yg senang hamil, ada yg tidak.

same la sy.berat sy 85.syukur mengandung dengan umor 35 tahun.

err sy buncit. tp makan masa utk hamil..