Semasa hamil pada bulan pertama, apakah perubahan yang anda nampak di diri anda?

Jom timba ilmu di sini: <a href='https://my.theasianparent.com/hamil-4-minggu-perut-mula-berbentuk' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/hamil-4-minggu-perut-mula-berbentuk</a>
Voice your Opinion
Perut kembung
Sentiasa rasa loya nak muntah
Badan rasa suam kuku
Mengantuk dan hilang fokus
Muka kembang
Lain-lain (Komen di bawah)

2015 respon

26 Balas

Saya cepat lapar. Dan sentiasa rasa letih. kalau baring untuk rehat sekejap. Tapi tertidur terus. esok baru bangun.hihihi

punggung makin besar dan lebar,, dada membesar,, badan lesu,, dlm perut rasa lain

Payudara nampak besar dari biasa 😅 Period lewat. Berjerawat.

takde perubahan like seriously haha perut je ke depan 😂

Jadi kuat makan, payudara npk besar dari biasa

Rasa sebu perot. Dedua pregnancy sy rasa yg sma.

keputihan byk sgt.. smpai ingt sakit.. 😅😅

balik² sedu, ingt masuk angin😂

cramp perut demam cirit birit sebu

moody rasa nak gaduh ngn smua org