Susu formula

PERTANYAAN kpd ibu2 yg ade pngalaman masaah penyusuan baby,, susu formula ape yee yg elok tuk baby,,, sye daa buntu,, ade x yg sme mcm sye.. 1. Similec - berkahak 2. S26 - cirit 3. Ducth baby - berkahak+ batuk+ selsema

17 Balas

Saya pun sebelum jumpa susu fm yg sesuai untuk anak sy, sy try n error bnyk jg jenis susu. 1. Enfalac baby - sembelit 2. Karihome - anak tolak xnak minum 3. Dutch baby - Kahak + ruam naik teruk dan yg keempat dupro baru anak serasi. Bnyk jg baca susu fm dupro ni mcm mesra baby + mesra poket, anak start minum dupro masa 2bulan lebih, skg dah 6bulan lebih masih stick dgn dupro. Berat badan pun naik cantik je. hehe. boleh try susu ni manatau anak serasi.