Personaliti pasangan yang anda paling suka?
Voice your Opinion
Kelakar
Bijak
Bermotivasi
Setia
Berani

6266 respon

56 Balas

Suami sy yg sgt rjin bkerja, wlopun ada kje tetap..Tp ari2 buat kje tepi, sperti ambil upah angkat baja, angkat buah sawit, dan ape2 jelahh asal dpt buat duit..Jnji halal ❤ duit tepi hari2 dpt tu mmg utk sy, syukur sgt! dh byk barang bharga yg dpt dia bagi utk sy..Sblm berkahwin pun dia mcm ni laa prgai nyee..Ktaya dia dari zaman budak xde mak,dia bkerja utk tapung adik2 dia..Kerja berat tu dh biasa bg dia..Dia sgt Btanggugjwp.. itu yg buat sy suka tntg dia, terharu sgt ! semoga suami sy sentiasa dberi kasihatan yg baik dan sentiasa dijauhkan dri keburukan.. Amiin.. Dia bermotivasi utk sy n anak2nya! anak2 dia pun sllu puji ckp abah rajin dan kuat 💪👍❤

semua diatas tapi yg sy suka kelakar suka hiburkan sy semasa sy sedih sakit bile time sy marah tak jadi nak marah asyik gelak ja

brtanggungjwb jaga ank bini rajin masak basuh baju harap x culas nafkah la sbb sy skrg x kj dulu sy kj dia xbg sbb sy kj huhu

setia dah tentu. paling suka bila dia faham kemahuan kita nak pi jalan tp xckup bajet. dia mesti pandai cari jalan..hhu

semua tapi yang paling saya suka. dia seorang yang kelakar dan menghiburkan.

Kesemua diatas akan ttapi lebih suka kelakar utk menghiburkan hati isteri..

Xde satu pun di atas.. Pemurah.. tak sayang duit n tenaga untuk bini dia..

Kelakar,bijak,Bermotivasi,setia,bijak.. syukur Alhamdulillah...

semua di atas yg plng sya suka brni sebb dia pndai taekwondo

Suami akn suka berkumpul n cter y buat ank xkering gusi