Normal Ke Ni Perot Mengeras? Baru 25 weeks Xselesa Sgt.. Risau Pon Ada.. Dah 5 Tahun Xpreggy Kali Ni Asa Weird Sikit..

Perot mengeras

6 Balas

ada beza tu sis..kalau megeras kerap berminit2 terus ke hosptal..tu tnda bersalin..tpi kalau megeras sekali sehari..tu normal...sebb baby megerak ..dan mulai aktif..nati tanya doc atau nurse..lebi pakar...

kalau kerap sgt mengeras evry 5 minit sis kena g hsptl asap..nti doc n nurse akn pntau bby n sis d sana..mg d pmudahkan segalanya..aamiin

doc ckp klu mengeras lebih dri 5min, terus ke hospital. kalu skjap je, tu tnda baby tgk pusing cri kedudukan

Doc ckp klo mengeras sakit memulas sgt2 trus ke hospital klo biase tu normal kot

entah la sis. sy dari 16w dh rasa keras2. igtkan normal

Normal. Kdg2 baby sy pon mgeras. Cuba usap2 perut.