Perot Mengeras

Tak tahan laa asyik mengeras jer perot ni ..perot makin kebawah lepastu asyik mengeras jer ..Dah tu asyik nak kencing jer,mcm tak bleh berjauhan dari tandas ..Nak keluar rmah pon takde mood ..#35 minggu 3 hari

1 Balas

Biasa tu sis. Dah nak dekat. Biasanya baby dah nak masuk laluan tu. Kalau kerap sgt mengeras dan asyik ke toilet, better sis pergi scan, kot² baby dah masuk laluan dan tak lama lagi nak bersalin.

4y ago

Saya pun sama....due 04/04/20 To pert mngeras Dan sakit yg amat sngat dbhgian pngang