Panas

Pernah x mommies rasa panas celah kelangkang mcm air suam mengalir.?sy dh 38weeks tapi pregnant kali ni xsama mcm yg lepas.. Klo bjln lama or bdri lama mmg trasa smpai sy igt pcah ketuban.. Petanda makin hampir ke?

5 Balas

Rasanya sy pernah alami. Sampai ingat kencing atau air ketuban yg keluar. Sy abaikan sbb baby okay bergerak normal. Klau risau pergi jumpa doc utk checkup utk hilangkan kerisauan

5y ago

Btul2.. Smpaikan igt ketuban pecah.. Cuma doc nasihat pecah ketuban or tanda lain terus ke hsputal.. Sbb date czer dh dekat doc xnk msuk warded awl..

xprnh dgr tpi mungkin faktor peha bergesel kot sbb peha da kembang besa mse preggy

5y ago

yela kot sbb bila kita punye peha brgesal mmg akn rse pans2 d bhagian celahan kangkang tu . bole jdi melecet juga d situ . uhuhu .

Leaking kot. Air ketuban pecah. Cepat pg hospital sis. Takut bby lemas😨

5y ago

Ada juga fkir ketuban pecah, smggu dh rsa suam pns area tu.. Tp yg musykil xda rasa bsh or air yg kluar.. Cuma rasa bahang mcm air suam..

Dah check dgn doc? Takut2 mmg ketuban bocor.

5y ago

Blm lagi.. Klo xnormal sy mcm nk p jmpa doc juga.. Date nk czer pn xlama dh

mmg ada air mengalir ke?maybe leaking kot?

5y ago

Air xda kluar or basah, cuma rsa panas mcm air suam..celah kelangkang paha...sblm ni xpnh rsa cmni..