minum air gula 2nd time

pernah tk korang minum air gula yg first tak sangkut yg kedua sangkut .. saya 24mnggu nnt kena mnum utk kali kedua risau pulak , yg first haritu minum masa 13w ok tak sngkut bacaan sblm 4.1 slps 5.3 .. sbb saya ada sejarah dlu first baby gdm on dc .. skrg preg 2nd baby

3 Balas

huhu kalau da ade sejarah, standby je la sis . stress kan kalau sangkut . sy pregnancy ke 4 bru kalini sangkut gdm . aduii seksa leceh gile

Sama la..sy first xsangkut…bln puasa nnti mnum utk yg sec plak ..🥲 harap xsngkut la

kakak saya macam tu. first elok je. bila minum yg 2nd tu sangkut.