Pernahkah anda mengalami kemurungan?
Voice your Opinion
Pernah (komen di bawah pada waktu bila)
Tak pernah lagi

2462 respon

49 Balas

Masa dalam pantang .. sebab mlot org sy hampir ditinggalkan oleh suami tanpa sebab dan punca .. bila teringat balik i feel so stress sampai rasa nk bunuh je org yg bckp tu 😭😭

keje dgn boss yg byk songeh.. ckp A bila bt A katanya kn Sy suruh bt B. pekerja mmg kena tanggung Dan cover kesalahan boss tp bila kita bt betul pn Jd Salah..keje lh ko sorg2

After giving birth to my first baby, I remembered that I felt really miserable, tired with not enough sleep. And not all of the people near me gave enough support 😭😭😭

3y ago

same to me 🥺🥺🥺

Depressed lepas kahwin dokter diagnosis saya ada ovarian cyst dan sukar untuk hamil .. After 2year 6month .. Now i'm pregnant ☺️

brpantang, sbb suami tak balik rumah selama sebulan tanpa menjenguk sy dan baby. time tu rase nk gila bila kena berpantang sendri tanpa ada bantuan sesiapa pn

bila keadaan dlm umah bersepah, selepas saya kemas semampu saya, rasa bosannnn bosannb bosannn..tp nk wat cmna..bertabah lah

stress terlampau tu dikire kemurungan ke? kalau ye, pernah la.. after deliver 1st baby & off my career.. 😕

Beberapa bulan selepas abah meninggal dunia. Saya menghadiri sesi kaunseling. Syukur. 🥰 Sayangi diri 🌻

tak pernah lagi cuma kadang2 pernahlah stress sikit sbb bertekak dengan mak & penat sebab anak lasak sangat

Masih lgi bergantung dgn ubat.. Diagnose dgn MDD mse 1st trimester.. Tp bukan disbbkan pregnancy..