Spotting Bleeding

Pernah Ke Ibu2 Hamil Dalam Ni pendarahan dj awal kehamilan tremester 1 . Spotting bleeding.

4 Balas

Klu ada spotting / bleeding, terus pergi ke emergency ye, sbb spotting / bleeding ketika hamil bkn perkara yg normal, biar doc tolong check dan pastikan samaada benda tu normal atau tidak. Sy pun ada spotting & bleeding juga ituhari, lps jumpa doc pakar O&G, Alhamdulillah dah makin ok, doc pakar bagi ubat Duphaston utk kuatkan rahim dan ubat kurangkan pendarahan.

saya tengah bledding.. 5w.. memula kaler koko sikit.. esok takda.. lepas dari haritu tiap hari ada spotting koko coklat camtu.. tapi upt masih positif n tak rasa sakit apa2.. saya pun tengah tertanya2 dah nak seminggu camni.. tapi xda apa sampai skg..

3y ago

sama dengan sya sis sy skrg 6w11d mcm tu la ank first ni sy tertanya juga dh mask 5 hari dah bleeding xpi xsakit..

Kalau pendarahan coklat,normal.kalau bright red macam period and sakit pinggang,tak normal.pergi ke hospital terus.kalau rasa was2,boleh je pergi hospital untuk kepastian

5y ago

Biase je tak de sakit pinggang,dah pergi hospital pun cakap yang sama.die bagi tarikh lain untuk scan lagi.

Kalau spotting , tpi upt still -ve . Mcm mne te? Delay sminggu