Bleeding 1 hari then spotting saja 5weeks ++

Hi ibu2 siapa ada pengalaman ada bleeding sehari then spotting saja..tapi kandungan masih ok?

10 Balas

Saya first preg bleeding tiap kali bersama ngan suami 1st trimester. Bila 2nd preg pula. Sepanjang 1st trimester hari2 keluar darah sampai keluar darah beku besar separuh penumbuk. But Alhamdulillah baby sihat je skrnag dh masuk 5bulan. Doc kata maybe darah lama and sy xleh penat

Sy ada pengalaman macamtu. Bleeding sekali dan spotting 2 minggu. Terjadi 2x masa 1st trimester. Mmg sy bedrest dan makan duphaston selama 2 minggu. Rasanya sbb sy banyak bergerak dan agak stress. Alhamdulillah skrg baby masih ok dan dah masuk trimester kedua

Saya ada mcm ni masa kandungan 2 bulan, keluar darah mcm darah haid utk sehari je tpi Coklat, terus check klinik baby x de masalah, katanya sbb jarak anak terlampau dekat, jarak dengan akak dia 1 tahun 3 bulan je, alhamdulillah baby selamat dilahirkan.

Saya masa 5w spotting jugak 6 hari then stop kejap , pstu start keje penat sikit je terus keluar spotting sehari je lah . Sampai masuk 9w Alhamdulillah dr on dhupaston sampai sekarang spotting dah takde even penat . Awak banyakkan rest tau

1y ago

Untuk kuatkan rahim awak

Sy msa 6w bleeding, tp fresh blood. Subuh2. Siangnya trs pegi hosp. Kena cek smua masuk mncung itik. Tp xda bleeding brpnjngn. Scan pn, msih utuh. Skg 11w dh, scan blk msa 9w dh npk baby gerak2 😬.

saya spotting masa preg start masuk 12week.. dalam seminggu lepastu miscarriage.. semoga awak dan baby baik2 saja ya & take care ❤️

sya first pregnant gini la...siap kencing kotor lg dokter ckp kuar spotting tu sbb jngkitan kuman alhamdulillah ank sya skrg da 5bln

sy pernah alami..bleeding n spotting dr 10w sapa 15w.. alhamdulillah baby sihat..tp kena amik duphaston..

Saya shari jugak spotting, lpastu 7 weeks ada lg. saya on ubat kuat rahim

dah jumpa doctor? doctor cakap apa?

1y ago

semoga dipermudahkan urusan. moga baby baik2 smpi awak bersalin nanti🌻