Kandungan Luar Rahim

Salam semua, sesiapa pernah alami kandungan luar rahim? Apa simptoms yang dilalui dan apa nasihat doctor selain daripada operation buang rahim? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

upt +ve tapi scan xnmpk via ultrasound, buat tvs baru nampak. blood count makin hari makin naik. ada rasa cramp yg unbearable. klu kndungan awal, just buang sebelah fallopian tube. xde cara lain sbb klu dia mmbsr, rahim akn pecah.