Keluar darah kandungan35 minggu

Perna tak ibu² 35 minggu keluar darah lps tu tak sakit pn perut cuma perut asik nak mengeras je setiap 5 minit,dah pgi hospital lps tu cek bukaan takde juga,itu petanda besalin ke atau ape

3 Balas

boleh jadi prodromal labor. dia contractions tapi tak effective, maybe sebab hormon belum cukup ke badan belum ready ke etc. doktor bagi balik tak? ke perlu monitor di wad few days dulu?

1w ago

tahniah. lepas berapa lama baru ada bukaan tu?

Salah satu tanda..ada y cepat n lmbt.klau doc Kate xde prob ok je.tp klu makin kuat mengeras tu n x hilang better g spital blk

ok makasih