Keluar lendir + darah #39w

Hai admin mtk tlg siarkan masalah sy. Jumaat lepas sy ad keluar lendir + darah. Panik terus g hospital. Tp xde rasa sakit pn. Lps cek bukaan jalan hnya 2cm. Terus admit wad sampai hari ni. Tp semalam ada cek bukaan.. dh 3cm. Tp sampai hari ni sy xde sakit langsung cuma kdg2 tu bby ad mengeras. Soalan sy brp lama untuk ambk masa bukaan penuh. Due sy hujung bulan 5 nnti. Ada tak y berpengalaman mcm sy. Bby first #39w

1 Balas

sis cube bt senaman duduk satukan tapak kaki dn tarik ke dlm sambil goyang tubuh kiri kanan dpn blkg..smase brdiri pn sis blh goyangkan pinggul kiri kanan mase perut mengeras..mencangkung n bnyk berjalan pn same