8 minggu 3 hari, Gambar dibawah dikira sporting ke? doc ada bagi ubat kuat rahim sebelum ni.

Perlu ke saya ke doc terus?

8 minggu 3 hari, Gambar dibawah dikira sporting ke? doc ada bagi ubat kuat rahim sebelum ni.
2 Balas

kalau ia masih berterusan better puan pergi jumpa doc..dan buat sementara wktu ni puan kena bgtw husben tuk rehat atau berpuasa kejap dr bersm@pncut dlm wktu bersm.....hingga rahim btl2 dah ok dan kuat...ms awl kehamilan ni msih fragile lg..jd kena jg betul2....... mg dpmudah segalanya .aamiin...

1y ago

baik..inshaAllah...kalau berterusan sy terus jumpa doc. tq ya

saya pun selalu mcm ni tapi scan baby semua okay . banyak rest tau . insyaallah nnti dh berkurangan

1y ago

tu lah, risau juga. sebab suami dan anak2 pun xsihat. nak tak nak sy kena take care mereka..