Aslm Nak tanya Normal ke perut mengeras ngn begitu kerap Rasa mual perut xselera tpi xda tanda 38w4d

Perlu ke pergi klinik

2 Balas

Untuk experience saya masi normal klau kerap mengeras. Bila mengeras + sakit and sakit makin bertambah tu yg tanda bersalin nak dkat. Tp klau was2 xsalah pun pg check juga. Kot2 lain orng lain tanda

kalau kerap setiap 5 mnit lebih baik gi hospital. sy da kne bsing dgn nurse sbb x terus pergi hospital 😅