salam mommies, hrini sy dah 38 weeks and 1 day.baru lepas checkup dgn doctor td.td semua ok bila smpi kt rumah keluar discharge warna coklat.sy

perlu ke hospital terus atau kena tggu lg? need mommies advice and help pls sbb anak sulung dan tkut apa apa ?

1 Balas

I dulu keluar blood discharge waktu subuh, pukul 9 pagi macamtu dah start contraction. Tak lama la kot sis akan bersalin, baby dah nak jumpa mommy. Hehe. Moga dipermudahkan.

5y ago

thanks sis!itu la i pn rasa tk lama lg ni.malam ni kalau keluar blood discharge hopefully esk dia keluar hari yg baik,hari jumaat kan hehe.