Sekiranya theAsianparent menyediakan perkhidmatan tanpa iklan, bermakna anda boleh menggunakan aplikasinya tanpa melihat sebarang iklan, adakah anda sanggup membayar sedikit yuran bulanan untuk ciri ini?
Voice your Opinion
Ya!
Tidak, saya tidak kisah untuk lihat iklan

3384 respon

30 Balas

Tak nak ada iklan. Sekarang ni pon theAsianparent dah start buat iklan setiap kali log in mesti keluar iklan

Tidak mahu keluarkan duit sebab selalu menggunakan app ni #TAPactiveusers #TAPsupermoms

saya sanggup cari aplikasi lain kalau TAP perlu bayar atau ada iklan .

xde iklan mcm mana org nak buat duit right? I'm ok with ads..

saya ok je ade iklan...boleh jadi bahan tambahan utk membaca

Kdg2 nk tgk jgk iklan tu sbb ada certain iklan yg menarij

tak nak iklan lain kecuali iklan theAsianparent ok la

taknak la iklan..wlpun ckp xkisah tp xnk la iklan..

Tapi setakat ni mana ada iklan?

tak nak iklan