Im down..

Period sy msih xdtg² been late for 40 days.. dah check upt about last 2 weeks but the results is -tif.. 4 hr lps saje² celup opk n xsgka opk positif.. kdg² sy tpkir boleh ke pregnant kalau mcm ni cycle period sy.. ???

4 Balas

Saya lagi terok sis . cycle sya kdg smpai 90 hari kdg 60 hari kdg 78 hri . nda tentu . disebabkan hormon tidak bagus . try minum Mega ratu by Jrm . untuk memperbetulkan hormon . saya mnum mega ratu by jrm nda smpai sbotol hormon membagus dan trus hamil . tidak salah mencuba , rezeki dari Tuhan . smoga sis diberikan rezeki tahun ni . aamiin

4y ago

mega ratu ye.. in sha allah sy cb iktiar

Awak dah try scan x? Sy pun pernah mcm awak bulan lepas, delay period sebulan. Tak pernah2 delay mcm lama mcm tu.check upt -tif. Pergi klinik scan pun xde. Then doktor ckp sy ade cyst. Tapi alhamdulillah x aktif cyst tu. Tu pun blh jadi hormon tukar dan period lambat dtg.

4y ago

Alhamdulillah, kalau xde masalah. InsyaAllah moga ade rezeki sis dan kite semua.aamiin

Boleh je kak bila allah berkehendak untuk memberikn kak rezeki insyaallah itu adalah yg terbaik dari Allah swt.. kak yg penting trus berdoa dan bersangka baik padanya

4y ago

aminn.. trme ksih byk² dik

Insya allah kun fayakun

4y ago

aminn.. mudah mudahan ade rzki sy suami istri.trma ksih