Im down..

Period sy msih xdtg² been late for 40 days.. dah check upt about last 2 weeks but the results is -tif.. 4 hr lps saje² celup opk n xsgka opk positif.. kdg² sy tpkir boleh ke pregnant kalau mcm ni cycle period sy.. ???

4 Balas

Awak dah try scan x? Sy pun pernah mcm awak bulan lepas, delay period sebulan. Tak pernah2 delay mcm lama mcm tu.check upt -tif. Pergi klinik scan pun xde. Then doktor ckp sy ade cyst. Tapi alhamdulillah x aktif cyst tu. Tu pun blh jadi hormon tukar dan period lambat dtg.

4y ago

Alhamdulillah, kalau xde masalah. InsyaAllah moga ade rezeki sis dan kite semua.aamiin