Im down..

Period sy msih xdtg² been late for 40 days.. dah check upt about last 2 weeks but the results is -tif.. 4 hr lps saje² celup opk n xsgka opk positif.. kdg² sy tpkir boleh ke pregnant kalau mcm ni cycle period sy.. ???

4 Balas

Saya lagi terok sis . cycle sya kdg smpai 90 hari kdg 60 hari kdg 78 hri . nda tentu . disebabkan hormon tidak bagus . try minum Mega ratu by Jrm . untuk memperbetulkan hormon . saya mnum mega ratu by jrm nda smpai sbotol hormon membagus dan trus hamil . tidak salah mencuba , rezeki dari Tuhan . smoga sis diberikan rezeki tahun ni . aamiin

4y ago

mega ratu ye.. in sha allah sy cb iktiar