Upt negetif

Assalamualaikum Saya dh lewat period dalam 20 hari. Tp bila cek upt masih -ve. 3 hari lepas macam turun tanda spotting coklat dan darah. Tp 1 hari tu sje jadi cmtu.. Spe ade pengalaman jd mcm sy.. ada chance utk preggy ke? #bantusharing

1 Balas

mcm sy taun lepas.. dri bln 2 xdtg period, bln 4 keluar spotting sblom tu test mmg -ve je.. lpas spotting mmg xde test lgsong sbb ingt tu period je.. smpai 1hari bln 5 demam mkn panadol, soluble 2hari bturut² .. lpas tu bru try cek +ve.. tp stiap kali scan xde perkembangan.. so dktr sruh cuci..

3y ago

jalan cerita yg sama mcm sy.. akhir nya xde rezeki kena cuci.. harap² kali ni ade rezeki yg lebih baikk..