Cyst

Period mmg super byk dan ada ketulan darah beku. Lepas tu, sakit sengugut. Tapi kena scan ada cyst dlm rahim. Size 3cm.. Mengikut doctor tu ckp, if 4cm above then baru boleh operation. Buat masa ni, doctor hnya boleh bagi ubat kecutkan cyst dlm tempo 1 bulan. Hopefully after 1 month cyst ni hilang serta merta ??

1 Balas

Aah sesungguhnya mmg cyst 3cm kebawah doc akn pantau.. be positive jgn pkr sgt.. in shaa Allah cyst akn kecut.. sy ada dua n lg satu tu dh kecut.. elakkn mkn yg berasas tenusu & air soya okay