upt negative ..

Period lewat 6 hari .. sakit pinggang ,, cepat lapar ...cepat ngantuk ... simptom pregnant sume ade ... cek upt negative ... perluke saya pegi scan ? Lagipun saya baru 3 bulan kawen .. cuma eksited je .. mommies doakan saya ye ☺

2 Balas

Sis tnggu lagi seminggu lg .. kalu masih x dtg period repeat upt ya .. semoga dipermudahkan segala urusan sis .. Amin

5y ago

Aminn..tq sistur 😊

Sama sis, sy dah lewat 18 hari. Last check 3 hari lps still negative. Harini bawah perut sakit mncucuk2 😞

5y ago

Xtau laa patut g scan ke x, firstime kan. kot hormon trganggu bru kawen 😅 Period bln lepas okay je, lari 2 3 hari jee dr spatutnya.