36mggu4hari

Baru2 ni..kerap sakit perut..kdg2 mbuang smpi 2kali sehari..kerap sakit sngugut mcm nk period ..kdg2 smpi ke lubang burit rsanya..Baby kerap mngeras..tp kejap2 ..tp dia aktif sgt main dlm tu.. Xda tnda lain. Skrg ni mmg kerap skit blkg..bila baring,ada juga rsa sesak nafas ..bila bngun,baru ok sikit rasa nya.. Bila baby aktif,rasa nyilu di ari2..smpi x snng nk duduk🤣 Bab buang air kencing tu, mmg lbh kerap dr biasa ..smpi nk tido je kt tndas🤣 Keputihan putih susu kejap ada,kejap xda..xda bau#ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Makin sarat memang akan jadi kerap kencing, perut mengeras dan rasa sesak nafas. Mommy kena tinggikan kepala. Doc kata sebab ruang pernafasan makin sempit sebab baby makin besar kan. Apa pun moga dipermudah bersalin ya tak lama lagi dah tu

normal dekat nak due da, perut besar, baby da masuk laluan. tggu tanda nak bersalin je tu