I dah 1 year plus married masih belum dikurniakan zuriat. Ada tips yg boleh digunapakai ?

•period datang every month (tp tarikh tuka2)

2 Balas

hi there. a little bit sharing from us. first, saya pakai ovulation prediction kit (opk). beli online murah. kalau kt watson dsb mahal sikit. guna ni so kita boleh detect bila kita subur. kadang mungkin masalah bukan dari kita. For us, kami try minum air rebusan buah zuriat + pati delima. Dgn izin Allah, alhamdulillah. banyak fungsi buah zuriat, boleh google. banyakkan bersedekah, niatkan moga dikurniakan zuriat. kalau ada pets kt rumah, minta dorg doakan . apa2 pun bersangka baik dgn perancangannya. ada hikmah setiap apa terjadi.

5y ago

Yup. All the best dear. Moga dipermudahkan urusan both of you. insya Allah. Moga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah aminn ,❤❤