Hurmm

Period dah lewat 8hari termasuk hari ni. Test upt negetif ? sebelum ni period setiap bulan ada dtg. Ni dah sebulan 8hri tk dtg. Sedihnyaa. Kakak yg sama kawin pun dh pregnant. Kita ni menunggu lg. Hurmmm. Semoga ada rezeki beby buat nadia abdullah. Amin.

1 Balas

Sbar ye sis..saye pon mcm tu kwen skli dgn kakak..dia mngdung pstu gugur doc sah dia mngdung luar rhim..gugur bln 4..bln 10 dia mndung lg..😊xpa sis usaha lgi..smoga sis dpt bby cmey2☺aamiinn