Hormon Ke?

Start hujung tahun lepas. Period jd 2bulan sekali dtg. Tahun ni pun sama. Tapi belum dtg2 lagi. Last period 18/01. Now dh bulan 3 tk dtg2 lg. Test upt asyik negetif je. Sebelum ni period normal. Cukup kiraan. Tapi ni jd 2bulan sekali dtg. Yang ni kali kedua. Tp dalam masa ni, rasa tak sedap bdn, tekak ade loya, perut mulas2, suhu bdn up down. Suami pun sama rasa yng sama. Tp bila check upt negetif. Semoga ada rezeki untuk hamil tahun ni dan bulan ni. Amin Ya Rabbal'Alamin.

1 Balas

mgkin hormon rendah lagi.. nnt try test upt lagi.. goodluck mommy.. semoga ade rzki chya mata ❤️