lewat period 3 hari

Period dah lewat 3 hari, masa 2 hari lepas ad rasa nk senggugut sikit-sikit,tp masuk hari ke3 dah tak ada rasa sengugut sgt, tak tahu nak happy ke tak, sbb ada google klu senggugut tp x period x semestinya pregnant,boleh jadi ad ovarians cyst. Hmmm patut ke cek upt ea ?‍♀

1 Balas

Hurm tggu smggu tgk cmne..sm ada period or x..mcm sy dlu period xdtg sebulan br sy chck upt 😉kekdg period akn delay 1wik or awl 1 wik sblm date spttnye..jd sis tggu 1wik more than nti chck .mg dpmudahkn segalanya..aamiin