risau

Period dah delay 12 hari. Simptom2 hamil (muntah2, cramp bawah perut, loya) ada tapi Upt pulak -ve. Risau pulak.

risau
2 Balas

Saya hritu sblum delay cek upt -ve ,stlh delay 3hri cek kabur sangat ,tunggu seminggu lagi cek terang sikit dri sblum ..dan harini dah delay 2mnggu upt still kabur cuma lbih bwrna sikit ..klu +ve alhamdulillah pnantian 7thun tk prnah dpt +ve wlupun kabur ..

4y ago

insyaAllah positif ni sis..kalau x pregnant line x kan naik lgsg walaupun samar

tanda tu boleh jadi tanda nak period juga sebab saya sendiri pun mcm tu nk period mula la tekak loya, muntah tapi tapa cuba tunggu lagi seminggu ke and test lagi