4weeks pregnancy

Saya dah delay period 3 hari. Test upt naik double line. Selalu dengar orang kata perut kerap cramp bila early pregnancy. Tapi saya tak. Sakit pinggang sangat sangat. Ada ke yang macam saya? Risau pulak. #advicemommies

4 Balas

Lain orang lain pengalaman ujian di awal kehamilan. Sakit pinggang sangat2 tu, Cuba jaga postur dgn betul sesuai kehamilan. Jika melarat jumpa doktor

tak semua cramp perut...ada yg sakit pinggang, belakang, sakit payudara(nipples).. bergantung pd badan seseorang ✌️🥰 apa apa pon tahniah!

yeee sakit pinggang sgt sgt . plus perut cramp . plus payudara takleh nk sentuh . sensitive sangat . ikut bdn masing masing

sama masa ank prtama petandanya pinggang sakit sangat 🫠