Casete guardian ni boleh percaya?

Period baru delay 2 hari, so far lgsg xda apa2 simptom cuma rasa lapar yg tidak tahu mkn mahu makan apa. Tp perut sentiasa mahu makan. Saya x pasti la sama ada ni positif ataupun bukan. Sebab ramai ckp klu casete ni selalu dapat false positif kan? Tak mau berharap sgt sebab takut negatif, ttc for 3years

Casete guardian ni boleh percaya?
4 Balas

Mommy blh try lg dlm sminggu.. Klu takut bacaan x btul, mommy blh try brand lain😊....

repeat test sis smpai line betul² terang.. btw tahniah.. takecare

how? ada repeat tak? ada faint line dah tu. semoga ada rezeki.

update sis🙏🏻