Delay period 3 hari

Harini dah hari ketiga delay,masa hari pertama delay period saya dah check upt tapi negatif,tapi tulaa saya check time tengahari sbb baru beli upt hehe. So far,simptom hamil tu tkda la rasa teruk sgt cuma saya cpt rasa lapar dan sensitif(nangis je keje). So apa komen korang tentang ni,ke masih awal untuk test upt? Apa simptom yg korang rasa lepas delay period? # sis berhak tahuu hehehehehe

4 Balas

kdg klau nk period pun asyik lapar je. nk nagis je. nk marah smua ada. tapi cuba tgk kalau aerola mcm timbul semacam je dan breast sakit tu confirm pregnant. pastu rasa mcm senggugut seminggu or 2 minggu tapi period tak keluar2. mmg sah pregnant.

awal lagi tu. nanti kalau seminggu lewat period, cek semula. symptoms yg dirasa kalau delay period? of course rasa nak buat upt tapi tak berharap sangat sebab Sy jenis irregular period

sama lah saya dah delay 4 hari tapi masih tak ada keberanian nak check. Tunggu seminggu delay 🤭

12mo ago

ye betul,cycle saya bulan ni dh 37 hari,tak normal kan mcm tu?

awal lg