Perempuan angkat barang berat boleh menyebabkan rahim jatuh. Betul atau tidak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2689 respon

16 Balas

Ye betul..saya rasa sesuatu yg keras di bawah perut bila angkat berat..doktor pesan boleh angkat barang berat, tapi mesti kena dengan caranya 😁

tengah berpantang,baru lepas kena 😭 sakit oiii selagi tak urut .. saya dukung anak yg stahun 3bulan berat 10kilo ... 😭😭

pernah ada pengalaman angkat benda berat, then rasa 'sesuatu' 'jatuh' di area perut/rahim. tak pasti apa..

ya.. tapi angkat berat jugak 😅 dengan cara yg betul.. bukan main angkat mcm tu je..

No idea.. asalkan angkat barang berat dgn cara yg betul

Ya memang

Hati hati...

betullah tu

sakit😭

Ya, betul