Normal ke 5W2D macam ni

Perasan dr semalam lg terasa nak mkn mmg rasa lapar sgt tp bila separuh makan selera tu tiba2 hilang n terus rasa nak muntah n pening.. Harini pulak dapat sembelit.. Normal ke?

2 Balas

normal, saya masa dpt tau pregnant selalu ada masalah sembelit dan sampai tahap buasir & berak berdarah. perubahan hormone tu, kena counter back dgn makan high fiber meal & stay hydrated

Normal bg sebahagian ibu hamil. so, makan kerap dgn kuantiti sedikit. Jangan layan perasaan sangat. Kuatkan seangat ok 🤗