Boleh tahu tak kenapa perasaan ibu hamil lebih sensitif (mudah menangis,tersentuh) adakah itu normal

Perasaan sensitif

Boleh tahu tak kenapa perasaan ibu hamil lebih sensitif (mudah menangis,tersentuh) adakah itu normalGIF
4 Balas

normal.. sy pn smnjak pregnant xblh org ngayat ke, atau ckp kasar, klu org mrh pn sy cpt terasa n trus menangis.. prnah husband sy cuci selipar dia pakai berus badan sy, trus sy g baling bekas tuppaware kat dia.. pstu nangis mcm apa je sbb sedih sgt, touching btl.. pdhal sblm ni sy xprnah mcm tu

2y ago

Hahahaha mcm masalah tuh besar sngat 😂 Pelik kan. Tapi nanti mood dh elok bila kita teringat kita yg gelak 😂😂😂 takpaham dgn diri sendiri 😂😂😂