Puting kurang sensitif

Hi..sy pertama kali hamil, sekarang 5w6d..awal tahu preggy perasan puting terlalu sensitif pantang terkena mesti sakit tapi skrg dua tiga hari ni sy perasan puting dh kurang sensitif, kurang sakit kalau tersentuh..normal ker?

2 Balas

normal sis..sy dah 7w..mase sblom tau preggy yg 2nd ni,mmg dah sakit sgt3 but still susukan si kakak 2y5m..bile cek,tgok ade org kt dlm,sy pon dah xtahan sakit bile ank nyusu,terpaksa stopkan si kakak ..bagi susu botol je ..ni dah kurg sakitnye ..

normal tu sis ☺️

1y ago

Ohh..tq hilang dah kerisauan 😊