Ada tak mak2 mula2 risau terberanak awal.. tapi tetiba bila dah nak hampir 40w risau overdue pula..

Perasaan mak menunggu Hari bersalin 39w. 10/6

14 Balas

saya due 11/6,takda tanda2 apa pon lg cuma bbay syok aktif time malam je sinag dia lena kot x byk gerak sgt,tp klu dia gerak sakit jgk cekang perut2.Anak first ni jd risau takda pengalaman beranak lagi jd gelabah org turun2 tanda dh kita xdak apa2 lg..semoga dipermudahkan urusan semua yg menanti hari