Bersalin lewat/overdue

Ada tak mommies² yg bersalin 39w and above? Sebab saya dah nak masuk 40w belum ada tanda² bersalin 🤭 #1stimemom

8 Balas

sy ke 3 , tiga anak sy over due.. skrg anak ke 4 pon dh 39 week 3 day belum besalin dan ada tanda.. masih menanti..

2y ago

betul sis. semuanya rezeki kan. saya pun dh ikhtiar senaman semua. 🥲 Saya masih berusaha sampai next week, sebab 41w nanti kena serah diri dah 🥲

Sy dah 39w 5d arini.. belum ada tanda2 lagi.. berdebor rase.. awk dah brp weeks?

2y ago

alhamdulillah. semoga dipermudahkan . saya khamis ni serah diri..doakan syaa ya 🥲

sy dh 40 minggu 4 hari 😭😭.. baby tamau keluar awai

2y ago

sama la sy 40weeks 3days..pun baby xmo klua lg.. 23.8 ni kena serah diri la jwbnya😭

Sma laa hari ni sy 39w3d tp tkda lg tanda2 😭😭

2y ago

takpa sis, doa yg baik² & fkir yg baik2. in shaa Allah jgn stress2 ya. hritu saya mungkin stress fkir, pastu baby kurang gerak kena admit, tp bila check ok je alhamdulillah, jd smbung tggu smpai tarikh serah diri next week.. esok dh 40w.. 🥲

Sy 39w4d baru bersalin, alhamdulillah.

2y ago

Mula2 leaking air ketuban campur darah tp keluar sikit2 je. Dah 20jam leaking baru start contraction. Sblm tu tak ada rasa pape pun

sy bersalin 40w4d 😂

2y ago

terima kasih sis share pengalaman.. suka dgr pengalaman org utk positifkan diri ☺️

baby girl ke sis..?

sy 41wks

2y ago

hehe. tgk komen2 sis saya tk keseorangan 🥲