Anda rasa perangai anda berubah tak sejak hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1550 respon

28 Balas

yaa..sy mudah menangis..dan xblh kalah klu dlm bercakap😂,bab manja pun iya jg..slalu nak d beri perhatian suami😅

masa mula2 pregnant masa buang air kecil pon bole nangis kt bilik air...dengar lagu pon bole nangis..

sekarang cepat sedih sampai boleh nanges .. cepat terasa hati .. makin dekat due, makin kuat rasa macam tu🤣

takdapat makanan yg kita teringin sampai boleh bawak nangis.. padahal sebelum ni ok je .. 😂

sebelum ni baran.bila dah pregant jd sabar yakmat😁org buat apepun tak marah,senyum je...

malas nak layan org sekeliling..nak tegur,tegur x nak sudah..ade mase mmg tido je..

sangat. sbb ada 2 lagi ank kecik nak jaga. 3 tahun dgn stahun lebih. penat ya amat.

sikit2 nk marah je...dengan suami asyik nk marah xtau kenapa mst nk gaduh..

mudah sgt nangis skrg..perkara keciq pn kdg asa berlinang air mta..😄

sikit2 nangis 😂