Pesan Anak 10 Perkara Ini Setiap Hari, Nampak Remeh Tapi Besar Impaknya Pada Diri Mereka!

Penting perkara ni ibu ayah! Anak baik dan mudah dengar kata orang tua apabila mereka diajarkan dengan nilai baik sejak dari kecil. Ibu Ayah perlu didik perkara ini! 1. Beritahu anak kita bahawa dirinya adalah Hamba Allah 2. Beritahu anak kita bahawa dirinya dimilik Penciptanya 3.... Jom sambung baca di sini: https://my.theasianparent.com/anak-baik-dengar-kata-orang-tua

Pesan Anak 10 Perkara Ini Setiap Hari, Nampak Remeh Tapi Besar Impaknya Pada Diri Mereka!
4 Balas

🤲❣️ Sukalah artikel ni. Mengasuh/ Mendidik anak dari lahir hingga remaja dewasa

Love ❤️ Thanks for sharing this

❤️

💕