breast pad

Penting ke pemakaian breast pad ? Kemudian brand apa yg bagus Ni baby first, so saya tak tau.. Benda macam ni

5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

bergantung pada susu sis jugak sbenarnya.. sy jenis susu byk, time mngandung 14mggu dh kuar susu.. time anak prtama sy x guna pun breast pad,guna kain biasa jek alas kt bra.. anak kedua ni sy beli breast pad yg pakai buang,tu pun beli lepas smggu bersalin, beli on9 jek dri momo shop murah sket, serius selesa n mudahlah senang cite..

Baca lagi
VIP Member

pada saya, bukan keperluan sangat. sis boleh prepare yg kecik je kot dulu. sy beli breastpad tp x guna 1 pun. tgk lepas bersalin nnt susu sis jenis byk ke jenis sikit je. kalau jenis byk, baru sis beli. sy punya 1 kotak rasa membazir sgt beli.

2y ago

bagi kat saya😁kalau nak bagi lah🙃sebab saya nak breastpad tapi ekonomi xkukuh lagi😔

brgntung jgk pada ibu....klu baby mnyusu sbelah kanan, kiri pun akn kluar jgk (ransangn)...jd bg sy pnting jgk la...sy bli murah shaja kt shopee...

terimakasih semua sebab respon. saya beli breast pad . sebab susu bdan saya banyak.. alhamdulillah

sy beli washable breast pad pureen..