breast pad

Penting ke pemakaian breast pad ? Kemudian brand apa yg bagus Ni baby first, so saya tak tau.. Benda macam ni

8 Balas

bergantung pada susu sis jugak sbenarnya.. sy jenis susu byk, time mngandung 14mggu dh kuar susu.. time anak prtama sy x guna pun breast pad,guna kain biasa jek alas kt bra.. anak kedua ni sy beli breast pad yg pakai buang,tu pun beli lepas smggu bersalin, beli on9 jek dri momo shop murah sket, serius selesa n mudahlah senang cite..