breast pad

Penting ke pemakaian breast pad ? Kemudian brand apa yg bagus Ni baby first, so saya tak tau.. Benda macam ni

8 Balas

pada saya, bukan keperluan sangat. sis boleh prepare yg kecik je kot dulu. sy beli breastpad tp x guna 1 pun. tgk lepas bersalin nnt susu sis jenis byk ke jenis sikit je. kalau jenis byk, baru sis beli. sy punya 1 kotak rasa membazir sgt beli.

3y ago

bagi kat saya😁kalau nak bagi lah🙃sebab saya nak breastpad tapi ekonomi xkukuh lagi😔