Breast Pad & Nipple Butter

Salam semua, penting tak kedua dua barang ni untuk dibawa ke hospital? Nipple butter brand apa yg bagus selain earth mama? Atau bepanthen sahaja dah memadai?

2 Balas

Breastpad penting.. sy beli yg pakai buang. 100pcs rm13 kt shoope. Beli jugak yg washable. Tp lpas pkai kena trus rendam air. Klau x msam. So smpai skrg ank 11bulan beli yg pkai buang ja.. 😅

5y ago

😂 Noted, thank youu!

Nipple butter xpernah guna even kalau nipple crack pun just sapukan air susu je.,effect dia lagi cepat. Tapi breast pad mmg penting n saya beli yg pakai buang je.

5y ago

Okay noted, tenkiuu! 😊