Jika anda mempunyai orang tua atau sakit di rumah yang memerlukan rawatan perubatan berterusan, siapakah penjaga utama?

Voice your Opinion
Saya
Suami
Pembantu
Jururawat penjagaan rumah profesional
Hantar ke agensi profesional/ hospital/ pusat jagaan
Lain-lain (sila nyatakan)

374 respon

7 Balas

Jika ada, akan ikut nasihat doktor. Jika perlu pemantauan doktor, akan hantar ke hospital . Jika boleh jaga di rumah, akan jaga dirumah

adik beradik silih berganti tp kalo perlu pengawasan doc 24h , mestilah bed rest dlm wad hosp dlm jagaan doc & nurse..

Kalau perlu pemantauan hosp hantar hosp. Kalau tak perlu dan doc suruh bawa balik saya dan keluarga

Saya. Syukur, rasa puas dan tenang dapat jaga ibu dan bapa semasa sakit.

ibu mertua atau adik beradik sebelah suami

adik bradik

Kakak